The Dutch Stream Awards 2022

DOE MEE AAN DE BESTE TALENT AWARD EN WIN 1700+ EURO AAN PRIJZEN + JAAR LANG SUPPORT

Na het succes van de eerste editie en tweede editie van de Beste Talent Award (recordaantal van 100.000 views over 60 kanalen) en een prachtjaar voor winnaars PuqLive & Savio4u, is het de hoogste tijd voor de derde editie.

De DSA en sponsoren Logitech G & Logitech for Creators willen maar één ding en dat is dat er nog meer talenten kunnen meedoen aan de competitie en dat nog meer deelnemers kans maken op de winst. Daarom zijn er een aantal zaken veranderd en hebben we bepaalde regels ingesteld. Mede op verzoek van streamers & de streaming community.

1. Alle 12 genomineerden vallen in de prijzen.

2. De 12 genomineerden komen voort uit 4 categorieën. Dit om alle talenten, man en vrouw, met weinig of wat meer volgers een even grote kans te geven om de finale te bereiken.

De 4 categorieën zijn:

a. Vrouwen met maximaal 1000 followers

b. Vrouwen met maximaal 2500 followers

c. Mannen met maximaal 1000 followers

d. Mannen met maximaal 2500 followers

3. Alle 12 genomineerden worden uitgenodigd voor een tweetal streaming challenges waarin de streamers met elkaar de strijd aangaan om ten eerste dikke prijzen te winnen en ten tweede om jezelf natuurlijk even extra in de spotlights te zetten.

4. De finale wordt niet langer beslist door enkel de stemmen van het publiek. Dit bevoordeeld de streamer met meer volgers te veel. De publieksstem bepaalt 50% van het eindresultaat, een jury de overige 50%. De samenstelling van de jury wordt ruim van tevoren bekendgemaakt.

Prijzenpakket winnaar Beste Talent Award 2022

Het prijzenpakket liegt er ook dit jaar niet om. Logitech G & Logitech for Creators pakken groots uit.

Het beste talent van het jaar wint daarboven ook nog dit prijzenpakket t.w.v. bijna EUR 1.700,00:

Ben jij die beginnende streamer die de loopbaan van een Puxque of een Serpentgameplay achterna wil gaan of een streamer die een boost voor zijn carrière kan gebruiken? Meld je snel aan voor de Beste Talent Award van de DSA. Alle voorwaarden om mee te mogen doen en de regels kun je daar ook aantreffen.

PARTNERS

DUTCH STREAM AWARDS 2022